Kongresi

Dvorski ambijent u koncentraciji mirne i nesmetane atmosfere za rad, skriva niz atributa zašto baš seminar, kongres, promociju, prezentaciju upriličiti u dvorcu Bežanec. Tako blizu urbanih sredina, pojavljuje sa kao oaza sa doživljajem nesvakidašnje atmosfere. Ruralni komplimenti, u spoju sa impresivnom arhitekturom, ostavljaju poseban dojam u kojem je vrlo lako okupiti skupove. Iskustvo nam govori da ciljane grupe budno prate izlagače, te što je jako važno nema spontanog rasipanja jer su sudionici omeđeni gabaritima prostora u kojem vole i žele boraviti.

Poslužite se našim adutima i iskoristite marketing prednosti koje Vam mogu polužiti i naši besplatni savjeti. Posjedujemo potrebnu opremu, a kapacitet naših 7 dvorana se kreće od 6 do 120 osoba. Sezonski period prihvatljivih meteoroloških uvjeta otvara mogućnosti atrija dvorca i eksterijera gdje spremo dočekujemo grupe i do 250 pa i više gostiju!

Team building – Seminari

Usavršite svoj radni tim, poboljšajte i učvrstite međuljudske odnose među kolegama i dobro se zabavite. Energija interijera i eksterijera, uokvirena zelenilom šuma i prekrasnih livada i sama bajkovito poziva na igru. Scenografiju i sadržaj prilagoditi ćemo prema Vašim idejama ili se prepustite našoj maštovitosti koja će kulminirati profesionalnim stavom.

Dvorac Bežanec: Epicentar romantike i oaza dugovječnosti u dobrom zdravlju
U jedinstvenom ambijentu pripremili smo Vam prilagođene edukativne programe i realizaciju programa prema Vašoj dugovječnosti !

Uz ostalo: detoksikacija, zdravo mršavljenja, podizanje energije i iscjeljivanje.

Program objedinjuje uz smještaj, prema potrebi medicinsku ili alternativnu dijagnostiku, nutricionistički program prehrane prema krvnoj grupi, prehrani baziranoj na sirovim namirnicama, terapijske energetske masaže, uz korištenje saune i drugo…

Zdravlje je najvažnije, a put do samo-izlječenja vrlo jednostavan ukoliko se družite s nama.

Individualni pristup ili rad sa grupama.