Dvorac na prodaju ili zakup

Hrvatsko zagorje postaje vrlo tražena svjetska nekretnina, Stotinjak dvorac je u fantastičnom ambijentu, ispunjenom termalnim izvorima, toplicama i drugim prirodnim bogatstvom. Uz ekološku ravnotežu, regija u srcu Europe, udaljena 90 minuta od Jadranskog mora, zaslužuje kvalitetnu valorizaciju i ekonomsku perspektivu. Dvorac Bežanec više od dvadeset godina aktivni je mikro primjer i prezent gospodarske smjernice ! Pokretač mnogih turističkih aktivnosti i usmjerenja stanovništva ka komplementarnom ugostiteljstvu !

U neposrednoj smo blizini Krapinskih toplica koje su svjetski poznate kao lječilište: za reumatske i ortopedske bolesti ili najznačajnije kardiokirurgija europskog glasa !

Posjed, koji kroz 12 hektara bližeg eksterijera (mogućnost razvoja i na 95 ha), ocrtava glavni objekt-dvorac ( cca 45 x 40 m), konjušnicu sa 20 modernih boksova ( 35 x 12m) u dvije korisne etaže, gospodarski objekt ( 30 x 12 m) potencijalna depandansa sa 20 soba na etaži i velikom banketnom dvoranom u prizemlju. Raspolažemo sa 2 tenis terena, četiri korala, uređeni okoliš u šumi služi kao zoo.

Dvorac na dvije etaže iznad podruma, ima tridesetak soba sa kupaonicama, recepciju, kongresnu dvoranu, 7 banketnih salona, restaurant na dva zatvorena nivoa kapaciteta 150 pax, te atrij i vanjske terase kapaciteta i do 600 pax. Tu je i reprezentativna vinoteka, noćni klub kapaciteta cca 350 gostiju. Moderna kuhinja, sa komorama i skladišnim prostorom! Plinsku kotlovnicu na gradski plin, gradski vodovod sa fantastičnom pitkom vodom ! Parkiralište je za više od 100 automobila, odnosno autobusa, te sa 4 garažna mjesta. Tavanski prostor dvorca cca 1400 m2, za sada još nije iskorišten, inače jako atraktivan za uređenje još npr. 30 luksuznih soba !

Posjedujemo idejni projekt za izgradnju golf terena, hipodroma odnosno i drugih atraktivnih sadržaja, a trenutno ispitujemo vrlo profitabilan termalni izvor tople vode (78°C), koji bi kapacitetom mogao snabdijevati veliki hotelski grad sa vodenim sadržajima !

Domicil adresa «Valentinovo», što se može Svjetski iskoristiti na temu zaljubljenih.

Dvorac hotel ima aktivni kontinuitet posjećenosti što garantira adekvatnu profitabilnost i bez ulaganja u slijedećim godinama. Hotel je u posjedu svih aktualnih dozvola za rad.

Knjižna i izvještačena vrijednost iznosi 7,5 mil. Eur. Trenutna cijena zatečenog statusa za otkup svih prava, tvrtke d.o.o., opreme i uhodanog Hotela iznosi 5,6 mil. EUR. Uz mogućnost zakupa dvorca sa aktivnošću ili u mirovanju, na određeno vrijeme kako bi se osvjedočili u kvalitetu ponude ! Postoji mogućnost dogovora o daljnjem zajedničkom ulaganju !

U posjedu dvorca Bežanec sam više od dvadeset godina, kao jedini investitor u obnovu, sadržajnost i održavanje ! Poslujemo kao ekskluzivni hotel !

Siniša Križanec
· GSM: 00385 98 230 343
· email: sinisa@hotel-dvorac-bezanec.hr